dying_light_5_free
Denne helgen kan du spille Dying Light gratis på PC. Både på PC og konsoll er den i tillegg kraftig rabattert.

Annonse


Feirer fem år med gratis Steam-helg – gjør deg selv en tjeneste og prøv “Dying Light”

Selv fem år etter lansering gir Dying Light en imponerende spillopplevelse uavhengig om det er din første gjennomgang eller om du har fullført det før.

Kraftig rabattert på PC og konsoll

Techland – utvikleren som i 2015 overrasket “alle” med det svært godt gjennomførte zombiespillet, deler ut spillet gratis for kun en helgeperiode, men de gode nyhetene er at du kan plukke det opp veldig billig både på PC og konsoll.

Er du interessert så kan du spille det helt gratis ut helgen, og om du liker det så er det gode nyheter at jubileumsutgaven med utvidelsespakker og ekstra DLC-innhold koster nærmere 70 prosent mindre enn vanlig.

Enklere vanskelighetsgrad

Anledningen byr også på en rekke globale og lokale fellesaktiviteter som varer til 19. mars, der man kan få et nytt våpen-blueprint, C4 og en ny drakt. I tillegg er det blant annet introdusert en ny vanskelighetsgrad kalt “Story Mode” der man langt enklere kan rase gjennom historiedelen uten at kampene med zombiene blir altfor vanskelige.

Annonse


Mange ble nok skuffet da man i januar kunne melde at oppfølgeren til spillet hadde blitt utsatt, men de gode nyhetene er at Techland bruker ekstratiden til å gjøre spillet bedre.

Kilde
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse