Annonse


Denne Cybertruck-en ble utsolgt på noen få timer

Teslas Cybertruck lanseres ikke i år (kommer mot slutten av 2021), men Mattel/Hot Wheels skal i desember lansere en fjernstyrt miniatyrutgave av den elektriske pickup-en.

Hot Wheels har faktisk fått hjelp av Tesla til å designe bilen. Her er selskapets ansatte sammen med en en av Teslas designere:

To størrelser

Bilen vil selges under Hot Wheels-merkevaren og kommer i to varianter. Den ene er i størrelsesforholdet 1:64 og koster 20 dollar, altså ca 180 kroner. Den beskrives som en «radiostyrt hobby-bil som er kapabel til å kjøre offroad og i ulendt terreng».

Den kommer med fungerende lys både foran og bak, og har to kjøremodus – «chill» og «sport» Faktisk kommer den også med et bakparti som kan trekkes ut slik at den blir en rampe.

Annonse


Knust rute-klistremerke

Den råeste modellen koster imidlertid 400 dollar, rundt 3 700 kroner, og er en 1:10-skalert versjon av Cybertruck. Den kommer også med to kjørehastigheter, og har i tillegg et klistremerke som viser en knust rute, en referanse Cybertruck-fans helt sikkert forstår.

Mattel opplyser at bilene produseres i et begrenset opplag og det vil ikke produseres flere når lageret blir tomt. Den dyreste modellen er allerede utsolgt, ifølge Mattels nettside. Bilene sendes for øvrig ikke til andre land enn USA og Canada.

Kilde:
Electrek