Gran-Turismo
Fremtidige spill i Gran Turismo-serien kan preges av kraftig økning i bildefrekvensen, mens oppløsningen forbli den samme.

Annonse


Tar full sats mot 240FPS i Gran Turismo, beholder 4K

Sjefen i The Polyphony Digtal – selskapet bak Gran Turismo, har uttalt interessante ting om spillets fremtid med hensyn til grafikken.

Skal prioritere bildefrekvens over oppløsning

I en samtale med australske medier skal Kazunori Yamauchi ha snakket om racingspillets potensielle forbedringsområder der han påpekte antallet bilder i sekundet som et område de gjerne vil prioritere for fremtidige titler i spillserien.

Det har fra før av vært både prat om og eksperimentering av 8K på GT Sport, og med 8K som en mulighet på PlayStation 5 så er det litt overraskende at Yamauchi mener 4K er nok:

– Jeg mener at 4K er tilstrekkelig, oppløsningsmessig.

Satser på 120 eller 240 FPS

En naturlig utvikling i saker ville vært at et av Sonys ledende førstepartsstudioer hadde dratt nytte av den høyere oppløsningen på nestegenerasjon spillkonsoll – og spesielt med et spill som legger mye i det visuelle.

– Fremfor en utvikling i bildeoppløsning, er jeg interessert i å forbedre antall bilder i sekundet (frames per second). I stedet for 60 bilder i sekundet så håper jeg at vi kan øke dette til 120, eller til og med 240 FPS.

Kilde
GT Planet

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse