samsung-varsel-find-ny-phone
Samsung sendte ved en feiltakelse ut en Find my Mobile-varsel til Samsung-eiere verden over.

Annonse


Fikk du dette merkelige varselet på Samsung-telefonen din i går?

Hvis du i går og i natt har mottatt et varsel på Samsung-telefonen din fra Find My Mobile-applikasjonen med tallet én i både heading og innhold så kan du ignorere denne helt – det er nemlig resultatet av en mislykket intern test hos den sørkoreanske mobilprodusenten.

OPPDATERT KL.13.25: Samsung skriver i en uttalelse at de ved et uhell sendte ut varslingen til et begrenset antall Galaxy-enheter, men garanterer at dette ikke påvirker telefonen på noen som helst måte. De beklager det inntrufne, og vil sørge for at tilsvarende ikke oppstår i fremtiden.

Påvirker ikke brukerens mobil

Meldingen skal ha dukket opp hos Samsung-eiere verden over, og på tvers av mange av deres telefonmodeller, alt fra S8 til A50S.

Hentet fra Engadget.

En Twitter-bruker melder at hun har vært i kontakt med Verizon som kunne meddele at Samsung sendte ut notifikasjonen ved en feil. Samsung selv har ikke offisielt kommentert situasjonen, men koreanske Yonhap News melder at det faktisk dreier seg om en intern test som ikke gikk etter planen, og at det ikke har påvirkning på mottakernes mobiltelefon.

Kilde
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse