GeForce-NOW

Annonse


Activision Blizzard-spill ble fjernet fra Nvidia GeForce Now – skal skyldes misforståelse

På tampen av forrige uke ble det meldt fra ulike hold at GeForce Now-tjenesten til Nvidia har blitt 20 spill fattigere – samtlige spill fra Activision og Blizzard.

Omtales som misforståelse av Nvidia

Nvidia var kjapt ute med å si at de håper Activision ombestemmer seg, men nå kan det vise seg at det ikke er så enkelt – og at ballen ikke er på Activision sin side alene. Selskapet melder at det skyldtes en misforståelse mellom de to i anledning overgang fra beta til full lansering.

I en pressemelding omtaler de Activision Blizzard som en fantastisk partner under GeForce Now-betaen, og bedyrer at de håper å få tilbake spillene deres i utvalget igjen.

Til tross for at Nvidia omtaler det som en misforståelse så rapporteres det om andre årsaker til at man ikke lenger finner Activision Blizzard sine spill på strømmetjenesten.

Annonse


Nvidia i vurderingsfasen

Bloomberg hevder at sistnevnte ønsket å forhandle en ny avtale med Nvidia om strømming av deres spill, mens Nvidia på sin side ønsket at brukerne må fortsette å kunne strømme spill de allerede eier på diverse plattformer, måtte det være gjennom uPlay, Steam, Epic Games Store eller Battle.net.

Det bør også merkes at Activision ikke står alene om å ha fjernet spill fra utvalget i GeForce Now etter endt betaperiode. Også Rockstar Games, Capcom og Square Enix har gjort tilsvarende da Nvidia introduserte premium-abonnementet på tjenesten.

Kilde
Polygon

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse