linksys-velop-ac6600-1
Linksys-routere i Velop-serien får HomeKit implementert i en ny oppdatering de kommende dagene.

Annonse


Linksys først ut med HomeKit-funksjonalitet i ny oppdatering til router

Det har versert rykter om det en stund, men nå har vi det faktisk i vente at de første routerne får HomeKit-kompatibilitet implementert. Aller først ut er Velop-rekken til router-giganten Linksys som mottar en oppdatering.

Disse modellene får HomeKit

I en melding skriver selskapet at de ruller ut en programvareoppdatering til Velop-routerne i løpet av de kommende dagene. Det gjelder flere av routerne i denne samlingen, men ikke alle – se spesifisert liste nedenunder.

– Når systemet ditt blir oppdatert og du åpner Linksys-applikasjonen neste gang så vil du få en invitasjon til å koble opp Apple Home.

Når Velop-routeren din er koblet opp mot Apple Home-applikasjonen så får den oversikt over annet HomeKit-utstyr. Blant annet brukes denne monitoreringen til å hindre utstyret fra å bli påvirket av potensielle trusler utenfra, enten det er snakk om spredning av virus og skadevare eller å beskytte data fra å bli sendt til ondsinnede aktører.

Følgende modeller i Velop-serien får HomeKit:

  • A03
  • WHW0301 & WHW0301B
  • WHW0302 & WHW0302B
  • WHW0303 & WHW0303B

Kilde
AppleInsider

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse