hobbi-facebook
Hobbi er utviklet av Facebooks eksperimentale team og minner veldig om Pinterest.

Annonse


Facebook med lansering i det stille, ser du hvilke populær tjeneste de har kopiert?

Facebook har lansert en ny app for deling av bilder, og den minner fælt om Pinterest.

Bildedeling med hobbyer som utgangspunkt

Den nye applikasjonen deres – som har fått navnet Hobbi og som er tilgjengelig på App Store i en rekke land alleredenå, er primært ment for bildedeling der du ifølge beskrivelsen kan “fange opp og organisere den kreative prosessen” i aktivitetene dine, måtte et være matlaging, kunst, treningsrelatert eller interiørdesign.

TechCrunch skriver at Hobbi er myntet på de med hobbyer som ønsker å organisere bilder fra prosjekter i forskjellige samlinger slik at man kan se progresjonen og utvikling over tid. Materialet kan også brukes til å lage en video på slutten.

Hobbi er satt sammen av Facebook-avdelingen New Product Experimentation som hittil har utviklet applikasjonene Whale, Bump og Aux blant flere. Hittil har de ikke hatt stor suksess med disse, men Facebook har selv uttalt at de forventer at mange av produktene deres vil feile og at enkelte av dem kan trekkes tilbake.

Annonse


Hobbi fra Facebook er for øyeblikket ikke på norsk App Store.

Kilde
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse