project-xcloud-xbox
Project xCloud er nå på iOS, men ikke for nordmenn – og med et mildt sagt tynt spillutvalg.

Annonse


Nå er Microsoft Project xCloud på iOS, men kun for utvalgte land

I oktober 2019 startet Microsoft med testingen av Project xCloud og har siden den tid fått ut støtte for over 50 spill. Dessverre har ikke iOS-brukere fått bryne seg på strømmetjenesten ettersom det kun har vært tilgjengelig på Android – til nå.

Veldig begrenset

Nå meldes det altså at også iOS-brukere kan teste Microsoft sin tjeneste for spillstrømming, men i denne omgang med restriksjoner. I første omgang er det nemlig kun amerikanske, briter og kanadiere som får slå seg løs på Project xCloud på Apples plattform.

Om applikasjonen blir tilgjengelig her til lands så er det uansett med noen restriksjoner til å begynne med: inntil videre er det nemlig kun skystrømming-delen av xCloud som er tilgjengelig – ikke konsollstrømming.

Kun Halo for øyeblikket

Og atter en restriksjon: du får for øyeblikket kun strømme Halo: The Master Chief Collection, men det bør altså være nok til å gi deg et førsteinntrykk av tjenesten.

Annonse


Vi holder et øye med utrullingen av nye testperioder, og sier fra dersom Project xCloud blir tilgjengelig på norsk App Store.

Kilde
Neowin

Annonse