Microsoft Surface Duo
Microsoft-demoen ble preget av programvarefeil.

Annonse


Ikke alt gikk etter planen da Microsoft skulle vise frem Surface Duo

Forrige helg dukket det opp et videoklipp som viste Microsofts Surface Duo-enhet inne på et tog. I klippet kunne man se at det var flere feil i Android-programvaren, for brukeren slet flere ganger med å få grensesnittet til å respondere.

Gikk galt under demonstrasjon

Noen av disse problemene ser ut til å gjelde for flere Duo-prototyper. For: på tirsdag viste Microsoft frem den «brettbare» enheten under en direktesending på internett. Sendingen hadde som formål å øke interessen rundt utvikling av apper for enheten.

Men flere ganger under demonstrasjonen streiket Android på demoenheten. Apper krasjet og grensesnittet hengte seg opp. Selskapet forsøkte faktisk med to ulike Duo-eksemplarer, men begge oppførte seg like rart.

Lastet opp redigert video

Men nå har Microsoft lastet opp et nytt, redigert opptak av direktesendingen. I det nye opptaket har Microsoft erstattet klippene der telefonen ikke fungerer slik den skal, med klipp der Android flyter fint og uten problemer.

Annonse


Uansett hvor mange «bugs» Surface Duo har for øyeblikket, gir videoen oss et unikt innblikk i hvordan Android-apper kjører på enheten, som ble annonsert i fjor høst. Du får blant annet se hvordan multitasking fungerer.

Her ser du en sammenligning mellom den originale demoen og det redigerte klippet:

Kilde:
The Verge