Google emoji
Google lanserer «Emoji Kitchen».

Annonse


Android-brukere får helt ny emoji-funksjon

Emojiene har i aller høyeste grad påvirket hvordan mennesker kommuniserer med hverandre. Men synes du standard-emojiene som finnes i Googles Android-tastatur er litt kjedelige?

Da kan den nye funksjonen som omtales i denne artikkelen være noe for deg.

«Emoji kitchen»

Google har nå lansert nye emoji-valg i Gboard-tastaturet. De nye valgene er tilgjengelig via noe Google kaller «Emoji Kitchen».

De nye emojiene tar elementer ved én enkelt emoji og kombinerer disse elementene med en annen emoji. To emojier blir altså til en. Google beskriver det slik:

Annonse


«Har du noen gang vært så overveldet av kjærlighet at du begynte å gråte? Eller kanskje du har ledd så hardt at du følte deg syk, og ønsket at telefonen din hadde en emoji som formidler den følelsen? Enten du sender et notat til kollegene dine eller din ekte kjærlighet, kan Gboard på Android nå ta dine favorittemojier og mikse dem om til tilpassede emojier. Dette kan hjelpe deg med å uttrykke disse nyanserte tankene og følelsene».

Google bestemmer

Foreløpig kan du ikke tilpasse emojier på egen hånd. Inntil videre må du ta til takke med emojier Google selv har satt sammen. Man kan enkelt finne de nye emojiene ved å trykke og holde ned på hvilken som helst smiley-emoji.

Rulles ut nå

Emoji Kitchen rulles ut til alle Gboard-brukere på Android i disse dager. De aller fleste meldingsapper støtter funksjonen, inkludert Whatsapp, Snapchat, Telegram, Gmail og Messenger.

Hvis du ønsker tilgang allerede kan du bli med i Gboards Beta-program.

Kilde:
Google

Annonse