tesla-model-3-tracks
Michael i lowlifeduramax har gjort med Tesla Model 3-en sin det alle andre aldri hadde hatt hjerte til.

Annonse


Se hva han har gjort med Tesla Model 3 – skiftet ut hjul med belter

En ved navn Michael fra YouTube-kanalen lowlifeduramax har sammen med Mullin Manufacturing tatt på seg en ekstrem oppgave, nemlig å skifte ut bakhjulene i en Tesla Model 3 Standard Range Plus med belter slik du kanskje kjenner dem igjen fra panservogn.

Hvorfor? Vi aner ikke, men det ser tøft ut.

Selv skriver Michael på kanalen at han så tok den bakhjulsdrevne bilen sin på en snøscooter-bane for å teste den. Resultatet var positivt ifølge Michael, som forteller at bilen kjører fint opp fjellene som om det er ingenting.

Til neste gang ønsker han å kjøre den i gjørme og hvem vet – kanskje skal han også gjennomføre et hopp med bilen etterhvert, dersom videoen blir populær nok.

Kilde
Electrek

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse