samsung-galaxy-priskutt-s10

Annonse


Samsung er ikke helt ferdig med S10-serien, introduserer kraftige priskutt i stedet

Samsung ser ut til å følge Apples praksis etter å ha en helt ny rekke med telefoner i S-serien, S20.

Selges parallelt med S20

Det er gode nyheter for deg som vil ha en ny Samsung-mobil, men ikke nødvendigvis har lyst til å punge ut for den nyeste og dyreste. Det sørkoreanske selskapet signaliserer nemlig relativt gode priskutt på det som nå blir utgående S10-modeller – samtlige modeller blir 150 dollar billigere.

Om dette også reflekteres i det norske markedet så bør man ikke utelukke priskutt på rundt 1000-1500 kroner for en ny S10e, S10 og S10 Plus.

Priskutt over hele linja

I praksis betyr det at Galaxy S10e går ned fra 749 dollar til 599 dollar, mens S10 og S10 Plus går fra 899 og 999 dollar til henholdsvis 749 og 849 dollar.

Annonse


De nye prisene ser ut til å være aktive i USA, men det er ikke utenkelig at de etterhvert blir gjeldende i andre markeder ettersom det kan hjelpe selskapet med å opprettholde en god markedsandel der Samsung ser at utviklingen i denne ikke er god nok.

Og du tar ikke feil i å kjøpe en Galaxy S10 til disse prisene. Samsung har som vane å introdusere funksjoner fra nyere enheter til eldre smarttelefoner, og allerede nå er det bekreftet at QuickShare-funksjonen (tenk AirDrop i Apple-verden) fra S20 kommer til S10-serien i løpet av de kommende månedene.

Kilde
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse