bluemail
BlueMail er tilbake på App Store, men utvikleren dropper ikke søksmålet mot Apple av den grunn.

Annonse


“BlueMail” er tilbake på App Store, men det gjør ikke at utvikleren trekker tilbake søksmålet

BlueMail er tilbake på App Store etter å ha blitt fjernet fra Apples plattform for åtte måneder siden. BlueMail saksøkte i 2019 Apple da de introduserte funksjonen “Sign in with Apple” for det de mente var brudd på deres “Share Email”-funksjon fra 2017 som de hadde patentert.

Utspekulert tidslinje

Det var kort tid etter at Apple introduserte “Sign in with Apple” at de også besluttet å fjerne utvikleren Blix sin app for håndtering av e-poster.

Selskapet mener at utviklingen i saken er et bevis på at det hjelper å få ting ut i offentligheten på denne måten.

I fjor skrev utvikleren av BlueMail et åpent brev til Apple-sjef Tim Cook der budskapet var for Apple å behandle småskala-utviklere mer rettferdig.

Annonse


Dropper ikke søksmålet

Kort tid etter rettet de seg mot et større publikum i allmennheten der de beskrev det som problematisk at Apple mente applikasjonen deres ikke var kompatibel med macOS Catalina til tross for at den ifølge utviklerne fungerte utmerket.

At Bluemail er tilbake på App Store er ikke en grunn for Blix å droppe søksmålet, skriver medgrunnlegger i selskapet, Ben Volach.

– Vi er glade for at BlueMail endelig kan skaffes gjennom Mac App Store igjen, men vi vet at dette ikke er slutten. Vår erfaring har vist at Apples prosess for vurdering av nye applikasjoner til plattformen deres er altfor ineffektiv, og at de utviser for mye makt over små utviklere.

Kilde
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse