samsungspacezooms20ultra
Space Zoom i S20 Ultra er både imponerende og skremmende.

Annonse


Galaxy S20: vi har norske priser og lansering – se oss prøve det vanvittige kameraet

Allerede for en uke siden var i München for å smugtitte på den nye Galaxy S20-serien til Samsung og siden har vi måttet holde oss på pinebenken for ikke å publisere noe som helst om de nye telefonene før lanseringen idag.

Med salgsstart 13. mars 2020 vil Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra og Galaxy Buds+ være tilgjengelig for veiledende priser nedenfor og i en rekke fargealternativer.

 • Galaxy S20 (4G):9 490 NOK i fargene Cosmic Grey, Cloud Blue, Cloud Pink
 • Galaxy S20 (5G Ready):10 490 NOK i fargene Cosmic Grey, Cloud Blue, Cloud Pink
 • Galaxy S20+ (5G Ready):11 490 NOK i fargene Cosmic Grey, Cosmic Black
 • Galaxy S20 Ultra (5G Ready):14 490 NOK i fargene Cosmic Grey, Cosmic Black
 • Galaxy Buds+:1 790 NOK i fargene Svart, Hvit og Blå

Oppdatert,

“Space Zoom”

Mye visste vi fra før for det har vært flust av lekkasjer den siste tiden, men det er alltid noe annet å prøve produktene selv og vi lot oss mildt sagt imponere.

Annonse


Samsung kommer med tre nye modeller: S20, S20+ og S20 Ultra

“Space Zoom” som selskapet kaller sin nye vanvittige zoom-funksjon er det perfekte spion-kameraet, og vi kan ikke annet enn å stille spørsmål ved hvordan det å putte et slikt kamera i hvermannsens lomme kommer til å påvirke verden – for med det utrolige kameraet kan du under rette forhold ta portretter av naboen som ser på TV i stuen sin på andre siden av bygården. P30 Pro, en mobil mange av dere har gode minner om, kom med 50x digital zoom (noe som gir over 500 meter rekkevidde). Ultra har 100x.

SE ZOOM-EN. Vi kjenner på telefonene, tar en gjennomgang og prøver ut de nye funksjonene:

Galaxy S20

 • 6,2″ Quad HD+ Dynamisk Amoled-skjerm 3200x1440px (563 ppi)
 • 120hz skjermstøtte
 • Exynos 990 7nm 64-bit Octa-Core prosessor
 • Trekameraoppsett:
  Ultra vidvinkiel: 12mp, f/2.2
  Vidvinkel: 12mp, f/1.8, OIS
  Teleobjektiv: 64mp, f/2.0, OIS
 • Space Zoom:
  Hybrid optisk zoom 3x
  Superoppløsnings-zoom på opp til 30x
 • 10mp frontkamera, f/2.2
 • 8gb eller 12gb ram
 • 128gb intern lagring
 • 4000mAh batteri
 • Kommer i to versjoner, en med kun 4G og en med 5G.
 • 163g
 • Pris: 9490,- (4G), 10 490,- (5G) i fargene Cosmic Grey, Cloud Blue, Cloud Pink

Galaxy S20+

 • 6,7″ Quad HD+ Dynamisk Amoled-skjerm 3200x1440px (525 ppi)
 • 120hz
 • Exynos 990 7nm 64-bit Octa-Core prosessor
 • Firekameraoppsett:
  Ultra vidvinkiel: 12mp, f/2.2
  Vidvinkel: 12mp, f/1.8, OIS
  Teleobjektiv: 64mp, f/2.0, OIS
  DepthVision
 • Space Zoom:
  Hybrid optisk zoom 3x
  Superoppløsnings-zoom på opp til 30x
 • 10mp frontkamera, f/2.2
 • 8gb eller 12gb ram
 • 128gb eller 512gb intern lagring
 • 4500mAh batteri
 • 5G
 • 186g
 • Pris: 11 490,- i fargene Cosmic Grey, Cosmic Black

Galaxy S20 Ultra

 • 6,9″ Quad HD+ Dynamisk Amoled-skjerm 3200x1440px (511 ppi)
 • 120hz
 • Exynos 990 7nm 64-bit Octa-Core prosessor
 • Firekameraoppsett:
  Ultra vidvinkiel: 12mp, f/2.2
  Vidvinkel: 108mp, f/1.8, OIS
  Tele: 48mp, f/3.5, OIS
  DepthVision
 • Space Zoom:
  Hybrid optisk zoom 10x
  Superoppløsnings-zoom på opp til 100x
 • 40mp frontkamera, f/2.2
 • 12gb eller 16gb ram
 • 128gb intern lagring
 • 5000mAh batteri
 • 5G
 • 220g
 • Pris: 14 490,- i fargene Cosmic Grey, Cosmic Black

Samsung pressemelding

Samsung introduserer i kveld den nye Galaxy S20-serien, som integrerer kunstig intelligens og høy ytelse i et stilig design. Den oppgraderte maskinvaren og programvaren for kamera gir opptil 108 megapiksler og 100x zoom for krystallklare bilder under alle lysforhold. Med Galaxy S20 presenteres også en raskere skjerm, et større batteri og en 5G-klar telefon for det norske markedet.

– Med Galaxy S20 tar Samsung ledelsen i en ny epoke med muligheter for folk å kommunisere. Ved å kombinere det beste kameraet noensinne fra Samsung med enda kraftigere ytelse og maskinvare forberedt for 5G, gjør S20 oss i stand til å fange og dele livene våre på helt nye måter, sier Andreas Bergqvist, produktsjef for mobiltelefoner hos Samsung i Norden.

Galaxy S20 gjør det enklere enn noen gang å ta perfekte bilder

I økende grad bruker vi mobiltelefonene våre til å ta bilder og dele livene våre med andre – som er grunnen til at kameraet er den viktigste faktoren når forbrukere kjøper en ny telefon i dag. Galaxy S20 er utviklet med smart programvare for en jevnere kameraopplevelse og Samsungs største bildesensor noensinne – for å få det beste bildet til enhver tid.

 • Ekstreme detaljer: Galaxy S20-serien er utstyrt med en større bildesensor enn noen gang før, som gir bilder med høyere oppløsning for flere detaljer og økt redigering, beskjæring og zooming. Galaxy S20 og S20+ har et 64MP-kamera, og Galaxy S20 Ultra har et 108MP-kamera. En annen fordel med større bildesensorer er at de tar opp mer lys og gir høyere bildekvalitet selv under dårligere lysforhold. Galaxy S20 Ultra tar kamerainnovasjon et skritt videre ved å bytte dynamisk mellom 108MP-modus og en 12MP-modus, såkalt nona-binning-teknologi, som kombinerer ni piksler for å fange nesten tre ganger så mye lys som Galaxy S10. Dette gir fremragende bilder under mørkere lysforhold.
 • Zoomfunksjoner i en egen klasse: Galaxy S20-seriens Space Zoom-teknologi bruker en kombinasjon av hybrid optisk zoom og superoppløsningszoom, som bruker en digital AI-drevet zoom. Dette gir helt nye muligheter for å ta bilder på lengre avstander. Bruk opptil 30x zoom med Galaxy S20 og S20+, eller test S20 Ultra ved hjelp av AI-drevet flerbildebehandling for å redusere forringelse av bildekvalitet og gir zoomfunksjoner opp til 100x.
 • Ett klikk, flere fotomuligheter: Galaxy S20 gjør det mulig for brukerne å fange mer ved viktige anledninger. Ved å bruke AI-teknologi og alle kameralinsene på en og samme tid, kan S20 lage en samling bilder samtidig, for eksempel Live Focus, beskåret, ultralvid vinkel, og så videre – slik at brukeren kan velge øyeblikkets absolutt beste bilder.
 • Profesjonelt videoopptak: Galaxy S20 muliggjør videoopptak i ekte 8K, slik at brukere kan fange opp alle detaljene i fantastiske farger, selv i bevegelig materiale, som sikrer best mulig kvalitet når man vil se tilbake på minner eller strømme videoen direkte til sin Samsung QLED 8K TV. Brukere kan også ta ut 33MP stillbilder fra de beste øyeblikkene i videoen. Sammen med S20 kan brukere nå lage skarpe og stabile videoer gjennom Super Steady 2.0, som med anti-rolling-stabilisering og AI-drevet bevegelsesanalyse som gjør at de mest skjelvende videoene føles som om de ble filmet med profesjonelt kamerautstyr.

Ytelse for å oppleve uendelige muligheter

Galaxy S20 er hjertet i Galaxy-økosystemet og leveres derfor med Samsungs stiligste, letteste og mest intuitive brukergrensesnitt noensinne: One UI. Ytelsen muliggjør smidig overgang mellom favorittapper med muligheten til å kjøre 1-5 apper i bakgrunnen samtidig. Når det gjelder lagring, får brukere hele 128 GB lagringsminne som standard og plass til minnekort på opptil 1 024 GB. Galaxy S20 er, ifølge Galaxy S-tradisjonen, sikret for det nordiske klimaet med støv og vannmotstand i henhold til IP68, noe som betyr at den tåler en vanndybde opp til 1,5 meter på 30 minutter.

 • Raskere og mer effektiv: Galaxy S20 huser Samsungs kraftigste og raskeste prosessor noensinne. I tillegg har programvaren mange løsninger som ikke bare øker hastigheten, men også utvider batteriets kapasitet og gjør minnet mer effektivt.
 • Varighet for heldags bruk: Galaxy S20 Ultra har hittil det største batteriet i en Samsung-telefon, hele 5.000 mAh, som er over 20% større enn Galaxy S10+. Men det er ikke bare det store batteriet som gir utholdenhet:Både minne og prosessor er mer effektive slik at strømforbruket er redusert ytterligere. Selvfølgelig har Galaxy S20 også Samsungs nyeste teknologi for hurtiglading, der 30 minutters lading fyller batteriet til over 50%.
 • 120 Hz betyr raskere skjerm: En raskere skjerm gjør det lettere å bla mellom sider og apper. For brukere som spiller, blir hastighet en fordel, spesielt takket være en enda raskere berøringsrespons på skjermen. Både skjermen og berøringsresponsen til Galaxy S20 er dobbelt så rask som Galaxy S10.
 • Forberedt på 5G: Når 5G-tilkobling lanseres i Norge, vil det gi nye opplevelser og muligheter. Tilgang til raskere nettverk betyr økte muligheter for å streame filmer av høyere kvalitet, spille inn og laste opp videoer direkte, eller spille online med minimalt etterslep. Galaxy S20 er fullt forberedt på å støtte 5G-nettverk. Galaxy S20 er også kompatibel med 4G, 3G og 2G-nettverk. Kontakt operatøren din for mer informasjon om lansering, tilgjengelighet og support for modellen.

Enestående lyd med Galaxy Buds+

Samtidig som Galaxy S20 introduseres, lanserer Samsung også Galaxy Buds+, en oppdatering til Samsungs true wireless hodetelefoner med lyd fra AKG. Galaxy Buds+ har 11 timers spilletid med ytterligere 11 timers lading i etuiet, dynamiske toveis høyttalere og tre mikrofoner for bedre tale- og lydkvalitet enn noen gang før. Kombinasjonen av jevn sammenkobling, høy lydkvalitet, lang batterilevetid og tilpasningsmuligheter for hver bruker er Galaxy Buds+ de perfekte hodetelefonene for aktive brukere.

Kameraoppdaterginer også for Galaxy S10

I tillegg til lanseringen av Galaxy S20, er det nå også en oppdatering for Galaxy S10 som tar kameraet til nye høyder. Oppgraderingen betyr at brukere av Galaxy S10 vil kunne få tilgang til; AR Doodle for å gjøre videoer mer morsomme og unike, Live Focus for forbedrede video bokeh-effekter, Front Camera Night-modus for enda bedre selfies i mørket, Advanced Super Steady-funksjon som stabiliserer videoer og nye videoredigeringsverktøy direkte i galleriet-appen.

Annonse