nikola-motors-the-badger
The Badger kommer i en variant med kun elektrisitet, men da må du nøye deg med "bare" 480 kilometers rekkevidde.

Annonse


Nikola Motors med hybridkonsept som nesten gir 1000 kilometers rekkevidde

På mandag annonserte Nikola Motors et nytt konsept for en pickup-bil kalt The Badger etter en lengre periode med lite aktivitet.

Cybertruck-konkurranse

The Badger tilbys etter planene i både helelektrisk form og som en blanding av elektrisk og brenselcelle. Mens den helelektriske versjonen vil gi rekkevidde på rundt 480 kilometer toppen så kan Nikola Motors skryte av opptil 960 kilometers rekkevidde med hybridvarianten.

Utover dette er det snakk om ekstreme tall på både trekkraft og akselerasjon fra null til nesten 100 (60mph) som gjør The Badger til en solid Cybertruck-konkurrent. Akselerasjonen fra null til 100 gjør den unna på 2,9 sekunder, mens den kan trekke litt over 3600KG.

Mangel på hydrogenstasjoner

Nikola Motors store utfordring kan være dårlig utbredelse av hydrogenstasjoner for fylling av drivstoff på hybridalternativet. Selskapets plan skal ifølge dem selv være å bygge 700 slike stasjoner, noe de smått har kommet i gang med.

Annonse


“The Badger” vil presenteres i september under Nikola World 2020-arrangementet der selskapet også vil ta imot et begrenset antall med reservasjoner.

Kilde
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse