Samsung Galaxy Unpacked
Det er ikke mange timene igjen til Samsung skal avsløre alt.

Annonse


Slik følger du Galaxy S20-lanseringen i kveld

Samsungs Galaxy Unpacked 2020-arrangement går av stabelen i San Fransisco i kveld.

Der vil selskapet avduke en rekke nye produkter, men det er først og fremst Galaxy S20-serien «alle» venter på. Sjelden har detaljene om en kommende serie blitt lekket i så stort omfang som i år. Vi lurer på om det blir noen overraskelser i det hele tatt, men det er jo lov å håpe.

Galaxy S20-serien

Vi vet at Samsung kommer til å lansere både S20, S20+ og S20 Ultra. Både spesifikasjoner og pris er allerede lekket. Som du sikkert skjønt allerede kommer årets lansering til å preges av et stort fokus på mobilkameraene. Det ryktes at blant annet S20 Ultra får et meget imponerende kameraoppsett med ekstreme zoom-evner.

Les også: Bilder av Galaxy S20, S20+ og S20 Ultra lekket
Les også: Dette får du med hvis du kjøper Galaxy S20 Ultra
Les også: PRISENE og spesifikasjonene avslørt: her er de, alle sammen

Annonse


Nye trådløse ørepropper – Galaxy Buds+

I tillegg kommer Samsung til å slippe en ny utgave av fjorårets Galaxy Buds. Den nye modellen heter Galaxy Buds+ og skal tilby bedre lydkvalitet og bedre batteritid.

Galaxy Z Flip

Ikke minst får vi endelig stifte bekjentskap med Galaxy Z Flip, Samsungs nye brettbare telefon (selskapet lanserte Galaxy Fold i fjor).

Z Flip ble allerede avslørt av Samsung under Oscar-utdelingen natt til mandag. Også denne telefonen har vært gjenstand for utallige lekkasjer den siste tiden:

Her følger du kveldens Unpacked-arrangement

ITavisen er selv til stede i San Fransisco og vil rapportere direkte fra avdukingen. Du kan i tillegg følge arrangementet via direktesendt video på Samsungs egne nettsider.

Galaxy Unpacked sparkes i gang kl 20:00 norsk tid. Følg med på ITavisen gjennom kvelden for de ferskeste nyhetene.

Annonse