BioWare Anthem
Anthem skal gjennomgå en ekstrem forvandling, ifølge BioWare.

Annonse


Anthem ble en fiasko – nå skal BioWare «finne opp» spillet på nytt

Anthem, som ble lansert i februar i fjor, var et spill som ble «hypet» opp i forkant av lanseringen, men som aldri svarte til forventningene.

Mageplask

Spillet skulle egentlig ta opp kampen mot Destiny-serien, men tekniske problemer, gameplay-krøll et ødelagt progresjonssystem, sørget for at Anthem endte med et mageplask på isen. I etterkant av fiaskoen forlot Anthem-sjefen BioWare.

«Noen ganger gjør vi det riktige, andre ganger gjør vi feil», skriver BioWare-sjef Casey Hudson i et ferskt blogginnlegg.

Skal «gjenoppfinne» Anthem

Nå har selskapet bestemt seg for å redesigne hele spillet og endre på sentrale mekanikker.

Annonse


«I løpet av det siste året har teamet jobbet hardt med å forbedre stabilitet, ytelse og den generelle kvaliteten mens vi har levert tre sesonger med nytt innhold og funksjoner. Vi har også hørt på tilbakemeldingene deres om at Anthem trenger en bedre loot-opplevelse, bedre langtidsprogresjon og et mer givende end-game. Vi erkjenner at det fortsatt gjenstår mye fundamentalt arbeid for å utnytte det fulle potensialet i opplevelsen. Det vil kreve en mer grunnleggende gjenoppfinnelse enn en oppdatering eller utvidelse», skriver Hudson.

– Denne gangen skal vi gi dem tiden til å teste først

I løpet av de neste månedene skal BioWare totalrenovere Anthem. Den prosessen kommer til å ta flere måneder, opplyser Hudson.

«I løpet av de kommende månedene skal vi fokusere på en langsiktig redesign av opplevelsen og spesifikt jobbe med å gjenoppfinne kjerne-gameplayet med klare mål, motiverende utfordringer og progresjon med givende belønninger. Samtidig skal vi beholde den morsomme aspektene ved å fly og kjempe i en omfattende sci-fantasy-setting. For å gjøre det skikkelig, skal vi gjøre noe vi skulle ønske vi hadde gjort fra starten, nemlig å gi det fokuserte teamet tiden til å teste og forbedre, og fokusere på gameplay først».

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse