teslamodel3
"Model 3 AWD Air Suspension" ble oppdaget i Teslas dele-database, men ifølge Musk forbeholdes luftdemping til X, S og Cybertruck.

Annonse


Elon Musk knuser drømmen: – Model 3 får IKKE luft-demping

Tesla har tidligere snakket om å oppgradere det tradisjonelle dempesystemet i Model 3 til det langt mer behagelige luft-systemet som brukes i dyrere Model S og Model X.

Oppdatert, 00:50:

Elon Musk skuffer nå Tesla-folket ved å melde på Twitter at det ikke er planlagt luftdemping til Model 3. Dette selv om det ble oppdaget referanse til “‘Model 3 AWD Air Suspension”. Ok Elon, da stoler vi på det du sier, men det er likevel merkverdig etter en slik lekkasje.

Skal storoppdatere Model 3

Og nå har det lekket et bilde og beskrivelse av oppgraderingen på selskapets egne nettsider.

Annonse


Tesla har snakket om å oppgradere til luftdemping i flere år, og til og med testet en prototype på bane, men Musk sa at det ikke var noen planer i sommer.

Men nå et halvt år senere er det håp igjen, da lagersystemet til Tesla har avslørt et AWS luftdemping-system for en kommende Model 3.

Nøyaktig hvordan det nye systemet blir i Model 3 er usikkert, blant annet om man vil kunne heve det automatisk etter kjørestil. Vi regner med Tesla kommer til å avsløre oppdateringen om kort tid.

Kilde:

Electrek

Annonse