samsung-galaxy-buds-plus
En europeisk forhandler har vært veldig tidlig ute med å sende ut Galaxy Buds+.

Annonse


Nå er det lite Samsung kan overraske med, her pakkes nye Galaxy Buds Plus ut av boksen

Roland Quandt i WinFuture har fått tak i et eksemplar av Samsungs kommende, oppgraderte ørepropper Galaxy Buds+ og bekrefter lekkasjen fra forrige uke som blant annet skulle ha det til at batteriet er kraftig oppgradert.

Skryter av passformen

I dagens lekkasje som kommer kun én dag før Samsungs Galaxy Unpacked-arrangement så pakkes øreproppene ut av boksen, vi får en titt på boksens innhold og Quandts førsteinntrykk.

Quandt skal ha fått pakken tilsendt av en europeisk forhandler som antakeligvis ikke har vært oppmerksom på at den ikke offisielt er lansert enda.

Samsung har fått kritikk for det som etter ryktene er manglende aktiv støykansellering, men Quandt melder at han ikke opplever dette som noe problem med Galaxy Buds+ etter å ha brukt dem noen timer ettersom passformen er veldig bra og eliminerer størsteparten av behovet for dette.

Annonse


Lav, men justerbar bass

Etter å ha lyttet på høy musikk i tre og en halv time melder han at batteriprosenten viser 54 prosent, så det virker lovende for Samsungs nye ørepropper som for øvrig beholder forgjengerens design og karakteristikker ellers.

Om bassen uttaler han at denne kan virke noe i det laveste laget, men at det kan justeres til noe mer tilfredsstillende nivå gjennom den tilhørende applikasjonen ved å stille den inn på “Bass boost”. En bør dessuten ta hensyn til at øreproppene ikke engang er offisielt annonsert enda, så man bør ikke utelukke programvareoppdateringer som kan forbedre dette i mellomtiden.

Også mikrofonens kvalitet er testet av Quandt, som melder at de på motsatt ende ga tilbakemeldinger om at det virket som om stemmen hans gikk gjennom Walkie Talkie.

Kilde:
The Verge