elon-musk-facebook
Elon Musk oppfordrer til sletting av Facebook.

Annonse


Elon Musk på Twitter: – Slett Facebook, det er kjedelig

Facebook har opparbeidet seg en hel haug kritikere gjennom årene, og en som kanskje har vært mest konsekvent i sin kritikk er Sacha Baron Cohen, skuespiller og komiker kjent blant annet fra Borat.

– Bør reguleres av myndighetene

Han gikk ordentlig til verks med å omtale Facebook som tidenes største propagandamaskin i november i fjor, men er tilsynelatende ikke helt ferdig med det sosiale mediet og dets grunnlegger helt enda.

På Twitter publiserte han i går en melding der han skriver følgende: “Vi lar ikke én person kontrollere vannforsyningen til 2.5 milliarder mennesker, og vi lar ikke én person styre elektrisiteten for 2.5 milliarder mennesker. Hvorfor lar vi da én person kontrollere informasjonen som deles med 2.5 milliarder mennesker?”

Budskapet hans er at Facebook bør reguleres av myndigheter.

Annonse




Elon Musk har også et bidrag

Kort tid etter at Twitter-meldingen ble publisert så blandet også Tesla-sjefen seg inn med en kortfattet melding:

I meldingen oppfordrer han til å slette Facebook fordi det er “lame”.

Det er neppe første gang Musk har med Facebook-grunnleggeren Mark Zuckerberg å gjøre på denne måten. I 2018 slettet Musk Facebook-kontoene tilhørende de ulike selskapene hans, mens han året før ytret at Zuckerberg har begrenset forståelse av hva fremtidens kunstig intelligens innebærer.

Kilde
TechCrunch

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse