escobar-fold
Escobar Fold 2 er ingen egen smarttelefon, heller bare en Galaxy Fold med plastikk på.

Annonse


De hater Samsung og Samsung hater dem, men Escobar Fold 2 er i realiteten bare en 4000-kroners Galaxy Fold

Husker du i desember – da broren til narkobaronen Pablo Escobar bestemte seg for å tjene litt penger på navnet?

Gratisoppgradering til Escobar Fold 2

I korte trekk annonserte han en foldbar telefon kalt Escobar Fold til rundt 3500 kroner, med andre ord en kjempebillig pris å betale i en tid hvor foldbare telefoner er sjeldne og koster 15000 kroner og oppover.

Det ble tilsynelatende aldri noe av denne og stort sett gikk hele situasjonen i glemmeboka bortsett fra for de som faktisk forhåndsbestilte telefonen. Nå viser det seg at Robert Escobar har en oppfølger på vei: Escobar Fold 2. De som forhåndsbestilte forgjengeren uten å motta denne får en “gratis” oppgradering.

Og nå er det en kar som går under navnet Caralda på YouTube som antakelig har fått sin enhet.

Annonse


– Samsung hater oss

Altså viser det seg at Escobar Fold 2 egentlig bare er en Galaxy Fold fra Samsung med en slags gullplate på baksiden i tillegg til at den kommer forhåndsstartet med Pablo Escobar som bakgrunnsbilde. Selv skal de ha fått tak i enhetene gjennom butikker og distributører som ikke har fått solgt hele inventaret.

Med pakken følger det interessant nok et brev fra Roberto Escobar der beskjeden er enkel: – Samsung hater oss, og vi hater dem!

Hele brevet kan leses under, der Escobar lover en garantiperiode på ett år om du oppriktig opplever at telefonen får problemer, og at dette ikke skyldes støv- eller vannskade:

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse