Annonse


Telia lar deg surfe gratis om nettet faller ned

Telia har lansert “Bredbåndsgaranti” for alle i hjemmet om nettet fra Get går ned.

24 timer gratis

Poenget er at selskapet gir kundene mulighet til å bruke mobiltrafikken som hotspot, gratis, om Get-kabelnettet skulle falle ned.

“Faller bredbåndsdekningen fra Get ut, får alle Telia-kunder i husstanden gratis ubegrenset surfing på mobilen i 24 timer. Denne «bredbåndsgarantien» gir trygghet og forutsigbarhet for kunden ved for eksempel uvær eller andre hendelser som skader nettforbindelsen inn til hjemmet.”

Dette sier Telia

“Surfegaranti gir fordeler til kundene på tvers av kundeforhold og merkevare. Tjenesten er tilgjengelig som en selvbetjeningsløsning i appen: kunder som mangler dekning vil automatisk bli varslet med en SMS, og får to tolvtimers Data Boost som de enkelt kan aktivere i appen.”

Annonse


Krav:

  • Gjelder deg som har både TV og bredbånd fra Get, i tillegg til ett eller flere Telia privatabonnement, i samme husholdning.
  • Gjelder dersom bredbåndet fra Get er nede og vi ikke klarer å rette det øyeblikkelig – også ved planlagt vedlikehold.
  • Både bruker og eier av abonnementet kan aktivere Surfegaranti for husholdningen.
  • I appen kan du følge med på hvor lenge det er igjen av boosten. Vi sender deg også en SMS like før den er slutt.

– Surfegaranti  minimerer risikoen for manglende dekning på en effektiv måte, og tilbakemeldingene fra kundene er svært positiv. Vi har flere spennende tjenester under utvikling som vi ser frem til å lansere i tiden fremover, forteller Kaalen.

Kilde:
Telia pressemelding

Annonse