samsung_galaxy_buds_leak_story
Samsung oppgraderer Galaxy Buds på mange måter.

Annonse


Samsung Galaxy Buds+-lekkasje bekrefter raskere lading og større batteri

Vi har lenge vært overbevist om at Samsung Galaxy Buds får en oppfølger når tiden er inne, og ryktene gjennomgående hatt det til at disse får større batteri og raskere lading som de viktigste oppgraderingene.

Kraftig oppgradert batteri

Nå har mer eller mindre alle spesifikasjonene blitt lekket i det som ville vært det offisielle spesifikasjonsarket fra Samsung, og det er Evan Blass som står for denne.

Som det tidligere har versert rykter om så blir batteriet oppgradert fra 58mAh til 85mAh (for proppene, selve ladeboksen går fra 252mAh til 270mAh).

Det skal gi betraktelig mer lyttetid før du trenger å lade proppene igjen, nesten dobbelt så mye enn de opprinnelige seks timene som er på dagens Galaxy Buds. Prisforskjellen på de to modellene vil utgjøre omtrent 20 dollar, rundt 200 kroner.

Annonse


Batteriet i den oppgraderte modellen blir også mer effektivt med hensyn til lading. Av spesifikasjonene går det frem at en får 60 minutters lyttetid med kun tre minutters lading, mens på forgjengeren så oppnår man 100 minutters lyttetid på 15 minutters lading.

Bedre lyd og dobbeltmikrofon

Også lydkvalitet er heldigvis forbedret – i hvert fall på arket. Samsung oppgir nemlig at det er brukt toveis-dynamiske høyttalere som inkluderer både “woofer” og “tweeter”.

Andre oppgraderinger inkluderer tillegget av enda en mikrofon slik at du har to stykker, i tillegg til at det nå er støtte for tilkobling til flere enheter samtidig.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse