brydge-pro-ipad-pro
Brydge sitt nye tastatur kan tilby tre måneders brukstid med én lading.

Annonse


Nå kan du bestille det nye supertastaturet for iPad Pro

Som vist under CES tidligere i år, har Brydge ikke gitt seg med utviklingen av flotte tastaturer til nettbrett, selv om de kan være litt i det dyreste laget.

Integrert trackpad og bakbelysning

Har du vært tilbakeholden hittil med å anskaffe et eksternt tastatur til din iPad Pro 3. gen (11-tommer, 12.9-tommer), kan du ha gjort deg selv en stor tjeneste: nå kan du forhåndsbestille Brydge Pro+ med forventet leveringstid sent i mars. Tastaturet er tilgjengelig i fargen «Space Gray».

Med prisen på 200 dollar (eller 230 dollar for 12.9-tommer) får du med en multi-touch styreflate, justerbar bakbelysning og en variabel innnsynvinkel på opptil 180 grader slik du kan med en del bærbare PC-er.

I tillegg er det lovnad om opptil tre måneders batteritid på én lading.

Annonse


Det betyr altså at selskapets populære tastatur er tilbake i oppgradert form, denne gang med trackpad slik at du kan få ut mest mulig av Assistive Touch-funksjonaliteten i iPadOS. Under kan du ta en kjapp titt på hvordan Brydge Pro+ tar seg ut med en 12.9-tommers iPad Pro:

Brydge Pro+ kan bestilles på nettsiden deres her.

Annonse