Android Auto 5
Android 5-oppdateringen som kom denne uken fører til en feil for mange brukere.

Annonse


Android Auto-oppdatering ga deg en ny funksjon, men ødela en annen

Tidligere denne uken ble Android Auto 5.0 rullet ut og oppdateringen inkluderte en ny funksjon som lar deg skru av varsler mens du kjører.

En hendig funksjon som absolutt har livets rett, men utrullingen førte samtidig med seg en uheldig konsekvens for mange brukere.

Det viser seg nemlig at lanseringen førte til at knappene på rattet, som lar deg akseptere eller avslå innkommende anrop, ikke fungerer lenger.

Mange brukere har rapportert om dette på ulike forumer, blant annet Reddit. Feilen kommer etter installeringen av Android Auto 5.0.5002, og foreløpig har ikke Google adressert problematikken offentlig.

Annonse


En midlertidig løsning som kan fungere

Du kan alltids bruke den berøringsfølsomme skjermen for å svare på eller avslå anrop, men dette er ikke optimalt all den tid det er mye tryggere og bedre å styre dette via knappene på rattet.

Enkelte brukere opplever at disse knappene fungerer igjen etter å ha koblet fra telefonen og koblet den til på nytt. Så i mellomtiden kan det være en løsning. Denne saken oppdateres dersom Google kommer med en forklaring og/eller en feilretting.

Har du merket noe til dette?

Kilde:
9to5Google
Android Auto Help

Annonse