Annonse


Musk lover flere Cybertruck-avsløringer: – Folk forstår ikke hvor rå denne bilen er

Da Tesla trakk sløret av sin elektriske pickup i november i fjor var det informasjon om bilen som offentligheten ikke fikk vite. Det antydet Elon Musk i en telefonkonferanse med investorer i går.

Les også: Se Musks forklaring på det bisarre Cybertruck-designet

– Folk vet ikke nok

Vi vet allerede mye om spesifikasjonene og designet. Cybertruck skal blant annet ha en skuddsikker «kropp» og vinduer som skal være vanskelig å knuse (til tross for at en rute faktisk knuste under avdukingen). Akselerasjonen og rekkevidden er også ekstrem.

Men til sine investorer uttalte Musk at det fortsatt er mer å avsløre.

Annonse


– Produktet er bedre enn det folk allerede forstår. De har ikke nok informasjon til å forstå råheten. Den er bare fantastisk, sa Tesla-sjefen.

Les også: Elon Musk kjørte Cybertruck hjem fra byen – meide ned trafikkjegle

Nok bestillinger til å holde produksjonen i gang i 3-4 år

Hvilken informasjon som hittil ikke er offentliggjort, vites ikke.

Musk fortalte også at Tesla forventer at de kan holde Cybertruck-produksjonen gående i 3-4 år basert på etterspørselen. Selskapet nådde 250 000 forhåndsbestillinger på under én uke etter avdukingen.

Tesla har også sagt at planen er å lansere de kraftigste Cybertruck-modellene i slutten av 2021.

Hevder batterinyheter vil «blåse alle av banen»

Men hva er det vi ikke vet om Cybertruck? Electrek spekulerer i muligheten for at det kan handle om batteriteknologi. Musk brukte deler av investorsamtalen på å snakke om selskapets «Battery Day»-arrangement, som trolig skal avholdes i april.

– Gled dere til Battery Day. Det kommer til å «blåse dere av banen». Det blåser meg av banen, og jeg vet jo hva det handler om.

Hva tror du det er vi ikke vet enda?

Kilde:
Electrek

Annonse


Annonse


Annonse