Google
Under I/O-konferansen i mai kan det dukke opp en ny app som potensielt kan ta opp konkurransen mot Slack og Microsoft Teams.

Annonse


Hevder Google tar opp kampen mot Microsoft Teams og Slack

Google har flere ganger eksperimentert med meldingstjenester rettet mot vanlige forbrukere, men flere av tjenestene har senere blitt lagt ned (vi sikter blant annet til deg, Google Wave).

Retter seg mot bedriftsmarkedet

Kanskje har Google en bedre sjanse til å lykkes med en meldingsapp rettet mot bedrifter? Ifølge The Information jobber Google med en ny tjeneste som samler selskapets eksisterende meldingstjenester i én app.

Google trer i så fall inn i et marked som i all hovedsak domineres av Microsoft Teams og Slack. Konkurransen mellom disse to aktørene har i lang tid vært tøff og selskapene har slengt med leppa mot hverandre en rekke ganger.

Integrerer Google-tjenester

Kan Google kapre markedsandeler med sin egen tjeneste? Appen skal angivelig kombinere Gmail og to Hangout-apper, samt integrere Google Drive for raskere fildeling. Når den nye appen er klar skal den leveres som en del av G Suite-pakken, skriver The Information.

Annonse


Det kan godt tenkes at vi får høre mer om den nye appen under årets I/O-konferansen i mai.

Kilde:
The Information

Annonse


Annonse


Annonse