nanopi-r2s

Annonse


Endelig et nytt alternativ til Raspberry Pi, NanoPi R2S med to Ethernet-porter

Om du har vært på utkikk etter en konkurrent til Raspberry Pi fra Raspberry Pi Foundation for å utfylle SBC-behovene dine så trenger du ikke lete særlig lenger.

Knapphet på USB-tilkoblingsmuligheter

Selskapet FriendlyElec har nemlig utviklet NanoPi R2S for deg som kanskje har behov for en ekstra Ethernet-port på “single-board”-enheten din, selv om du må gi tapt på andre tilkoblingsmuligheter som du hadde fått med en nyere Raspberry Pi.

For mens NanoPi har to Ethernet-porter så er det kun én USB 2.0, der Raspberry Pi 4B har to USB 3.0-koblinger og to USB 2.0.

Den ekstra Ethernet-porten kan gjøre enheten mer aktuell i nettverksbaserte prosjekter, og den svært kompakte størrelsen hjelper ikke akkurat mindre.

Annonse




1GB minne enten du vil eller ikke

Wccftech skriver om spesifikasjonene at prosessoren i en slik enhet er er en 4x Arm Cortex-A53 1.5GHz, mens den man finner i Raspberry Pi 4B er A72, også kjørende i 1.5GHz.

En ulempe er at SBC-enheten fra FriendlyElec kun kommer i 1GB-minnekonfigurasjon, mens Raspberry Pi 4B kan komme med opptil 4GB.

Prisen er enda ikke bekreftet, men dersom de greier å holde seg til rundt 250 kroner som forgjengeren R1S så kan den vise seg å være kompetitiv.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse