stadia-gratis-free-games-spill-metro-exodus-gylt
Gylt og Metro Exodus er gratisspill i februar for Stadia Pro-medlemmer.

Annonse


Den flotte gratisrekken med spill i Google Stadia fortsetter – nå får du “Metro Exodus” og “GYLT”

Etter noen dager med rykter som nå viser seg å stemme så har Google avslørt gratisspillene for februar dersom du har Stadia Pro-medlemskap.

Imponerende gratisutvalg – men er det bærekraftig?

Fra og med 1. februar får du både Metro Exodus og Gylt fra Google helt gratis, til odel og eie så lenge du har medlemskap på strømmetjenesten.

Det utgjør et imponerende sett med spill til gratisutvalget til Google, som hittil også har vært ganske bra. Vi vil ikke bremse festen altså, men det er usikkert hvorvidt Google vil fortsette i denne takten fremover eller om de er ekstra generøse denne startperioden som et ledd i å tiltrekke nye spillere samtidig som det motiverer eksisterende Pro-medlemmer til å fortsette medlemskapet utover de tre månedene de har blitt lovet i Founders- eller Premiere-pakken sin.

Gylt er eksklusivt på Stadia

Både Gylt og Metro Exodus har elementer av eksklusivitet til seg.

Annonse


Mens Metro Exodus til å begynne med var eksklusivt til Epic Games Store, så ble det tilgjengelig på Stadia ved lanseringen av tjenesten i november. Gylt på en annen side er fullstendig eksklusivt på Stadia, og en veldig god grunn til at du burde prøve tjenesten.

Sørg for øvrig å gjøre krav på de eksisterende gratisspillene Rise of the Tomb Raider og Samurai Shodown før de fjernes for å gi plass til de to nye i februar.

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse