atari-hotell
Atari-hotellene kan prege andre storbyer, også i Europa, om prosjektet i USA blir vellykket.

Annonse


Disse gaming-hotellene blir mer populære – åtte byer i USA får hoteller med Atari-tema

Atari har ikke lenger den posisjonen i spillverden de en gang hadde for flere tiår siden. Med trøblete utvikling av en retrokonsoll i tillegg så har de ikke fått bruke sitt velkjente renommé til noe særlig verdiskapende, men nå forsøker de innen hotellbransjen.

eSport-studio og Atari-playground

Selskapet har nemlig signert under en lisensieringskontrakt som lar eiendomsutvikleren GSD Group bruke Atari-navnet og deres logo rundt omkring i USA, i åtte byer. Deres fortjeneste midt opp i det hele er fem prosent av hotellenes inntekt, i tillegg til en bonussum på 500 000 dollar for signeringen.

Blant byene som får Atari-hotell er det først en i Phoenix dette året, samt Austin, Chicago og Las Vegas etterhvert.

Samtlige av disse vil ha to særtrekk: det skal være utviklet både eSport-studioer og det de omtaler som “Atari gaming playground”. Det fremkommer ikke altfor mange detaljer om disse tingene i Atari sin pressemelding, men man antar at studioene for eSport utgjør store lokaler hvor profesjonelle spillere kan konkurrere, mens Atari-lekestuene sannsynligvis er åpne rom der gjester kan spille på hotellets gamingmaskiner.

Annonse


Ikke bare gaming

Hotelloppholdet vil ikke utelukkende by på gaming. Hotellene skal by på basseng og treningsstudio samt restauranter, kinosaler og bar.

Om prosjektet blir en suksess og Atari-navnet mer populært som en følge av de nye hotellene så skal man ikke se bort fra at navnet brukes i storbyer andre steder verden rundt.

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse