Tesla
Tesla er i ferd med å rulle ut årets første oppdatering.

Annonse


Årets første Tesla-oppdatering avslører Model S og Model X-endringer

Tesla har startet utrullingen av årets første oppdatering, og denne gangen er det først og fremst kinesiske sjåfører som har mest å glede seg over.

Tilleggsinformasjon om bilen

Oppdateringen, som heter «2020.4» (år,uke), har tilsynelatende bare én nyhet for brukere i andre deler av verden. Nyheten er at sjåfører får tilgang til en ny oppføring i menyen, nemlig «Additional vehicle information».

«Vis tilleggsinformasjon om konfigurasjonen av bilen din ved å trykke på Kontroller —> Programvare —> Tilleggsinformasjon om bilen», heter det i lanseringsnotatene.

I Kina, der Tesla nå for alvor har satt fotfeste, får sjåfører nye spill, strømmetjenester og sikkerhetsfunksjoner. De fleste av funksjonene har norske brukere fått allerede.

Annonse


Qi-lader, ny ladeport og nye seter?

Oppdateringen avslører imidlertid noen meget interessante detaljer rundt kommende endringer til Model S og Model X. Ifølge Tesla-hackeren GreenTheOnly kan disse modellene snart leveres med en innebygd trådløs Qi-lader, en ny ladeport og nye seter. Ikke minst kan det være nye batterityper i ulike konfigurasjoner på vei. Kapasiteten på disse er så langt ikke kjent.

Hackeren har funnet informasjonen ved å grave seg gjennom den ferske oppdateringen. Han påpeker at noen av nyhetene kan være Kina-eksklusive.

Kilde:
greentheonly

Annonse