samsung-galaxy-z-flip
Galaxy Z Flip har en liten skjerm ved hovedkameraet som blant annet kan vise deg hva du tar bilde av uten å se hovedskjermen.

Annonse


Samsungs neste foldbare blir utstyrt med “ultratynt” glass, og nå vet vi om flere av spesifikasjonene

Vi har fått levert en haug rykter som påstår det ene og det andre for Samsungs kommende foldbare smarttelefon, ryktet til å hete Galaxy Z flip. Nå kommer det mer, og ikke overraskende så er det Max Weinbach i XDA Developers som serverer disse.

Bruker “Ultra Thin Glass”

I denne omgang har Weinbach informasjon om glasset som skal brukes i Galaxy Z Flip. Denne skal nemlig være spesiell: glasset skal være av typen Samsung referer til som “Samsung Ultra Thin Glass”, et navn selskapet for øvrig har søkt om rettighetene til i Europa for noen måneder tilbake.

Skjermen har et knekk i midten enten man vil eller ikke, det går frem av både informasjonen til Weinbach og bildene man har sett hittil. Under glasset er en Dynamic AMOLED-skjerm, mens det som blir baksiden av telefonen under bruk får en sekundær skjerm på én tomme (0.1-tommer ifølge Weinbach sine kilder, men dette er antakelig en misforståelse).

Ekstraskjermen viser batteriindikator og klokkeslett, samtidig som den fungerer som hurtigvisning for hovedkameraet slik at man i praksis får tatt selfie-bilder med hovedsensoren.

Annonse


Kilden skal også ha det til at den får fingeravtrykkleser og doble 12MP-kameraer på baksiden som også omfatter en sensor for ultravid-fotografering. Ladingen gjøres unna med 15W-styrke, og både trådløs lading samt såkalt revers-lading skal være mulig med Galazy Z Flip.

Kilde:
The Verge

Annonse