Samsungs neste foldbare blir utstyrt med “ultratynt” glass, og nå vet vi om flere av spesifikasjonene

samsung-galaxy-z-flip
Galaxy Z Flip har en liten skjerm ved hovedkameraet som blant annet kan vise deg hva du tar bilde av uten å se hovedskjermen.

Vi har fått levert en haug rykter som påstår det ene og det andre for Samsungs kommende foldbare smarttelefon, ryktet til å hete Galaxy Z flip. Nå kommer det mer, og ikke overraskende så er det Max Weinbach i XDA Developers som serverer disse.

Bruker “Ultra Thin Glass”

I denne omgang har Weinbach informasjon om glasset som skal brukes i Galaxy Z Flip. Denne skal nemlig være spesiell: glasset skal være av typen Samsung referer til som “Samsung Ultra Thin Glass”, et navn selskapet for øvrig har søkt om rettighetene til i Europa for noen måneder tilbake.

Skjermen har et knekk i midten enten man vil eller ikke, det går frem av både informasjonen til Weinbach og bildene man har sett hittil. Under glasset er en Dynamic AMOLED-skjerm, mens det som blir baksiden av telefonen under bruk får en sekundær skjerm på én tomme (0.1-tommer ifølge Weinbach sine kilder, men dette er antakelig en misforståelse).

Annonse

Ekstraskjermen viser batteriindikator og klokkeslett, samtidig som den fungerer som hurtigvisning for hovedkameraet slik at man i praksis får tatt selfie-bilder med hovedsensoren.

Kilden skal også ha det til at den får fingeravtrykkleser og doble 12MP-kameraer på baksiden som også omfatter en sensor for ultravid-fotografering. Ladingen gjøres unna med 15W-styrke, og både trådløs lading samt såkalt revers-lading skal være mulig med Galazy Z Flip.

Kilde:
The Verge

Annonse
Annonse