uber-washington
Uber begynner fra og med i dag å kjøre de selvkjørende bilene sine i Washington D.C, der eventyret deres startet i 2011.

Annonse


Nå fortsetter Uber arbeidet med selvkjørende biler – skal bruke dem til å sette Washington DC på kartet

I dag annonserte Uber det neste store steget innen selvkjørende biler som for selskapet innebærer å lage et omfattende kart over Washington D.C med deres selvkjørende biler.

Neida, bilene skal ikke kjøres helt av seg selv enda

Det melder Uber-toppen Danielle Burr i et blogginnlegg, der det også går frem at arbeidet starter allerede i dag. De selvkjørende bilene vil samle inn data med en operatør som styrer bilen manuelt inntil videre.

Poenget med innsamlingen er å sørge for utviklingen av høyoppløste kart for det som i fremtiden blir deres selvkjørende system, der arbeidet bidrar med å integrere ulike scenarier også videre for å gjøre den autonome kjøringen så bra som mulig.

Prioriterer sikkerhet

Selskapet håper at dette trinnet i arbeidet deres vil hjelpe dem nærmere en fremtid uten menneskelig innblanding.

Annonse


De understreker også en svært viktig prioritet i sikkerhet som de påpeker at strekker seg lengre enn utelukkende for passasjerer. Det gjelder for dem å sørge for alle trafikanters trygghet, enten du sitter som passasjer i en av deres selvkjørende biler eller krysser veien foran en slik bil.

Kilde:
Neowin