rocket-league
Epic Games-eide Pysonix ender Rocket League-støtte på både Linux og Mac, slik at det ikke lenger går an å spille online etter mars.

Annonse


Dropper Rocket League-støtte på Mac og Linux

Rocket League-skaperen Psyonix har meldt at de ender støtte for Rocket League på plattformene Mac og Linux. For deg som aktivt spiller dette spillet på en av disse plattformene betyr dette at du ikke lenger kan bruke online-funksjoner.

Kan spille lokalt, med split-screen

Som forklaring har Epic Games-eide Psyonix at de ønsker med Rocket League å tilby den beste spillopplevelsen for alle spillere, og at et ledd i dette innebærer å bruke nyere teknologi. Arbeidet med dette skal ha gjort det vanskelig for dem å støtte spillet på de to plattformene.

Nøyaktig hva slags teknologi det er som hindrer de fra å fortsette støtten som normalt vites ikke.

Online matchmaking, private online-kamper, turneringer, Rocket Pass, in-game butikk og vennelister er blant noe av det som fjernes i den siste oppdateringen til spillet på Mac og Linux tidlig i mars. Etter dette skal det fremdeles være noen funksjoner igjen, blant annet vil man kunne spille lokal multiplayer (split-screen). Du vil heller ikke miste bilene du har skaffet.

Annonse


Utvikleren råder folk som ønsker å fortsette å spille at de bruker Apples Boot Camp-verktøy for Max, alternativt Proton/Wine dersom du bruker Linux.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse