surface-duo-android-emulator
Microsoft har lansert en Android-emulator som er tilpasset formfaktoren til Surface Duo.

Annonse


Microsoft har lansert emulator for Surface Duo, slik ser Android ut på dobbeltskjerm

Vi fikk ikke sett mye programvare da Microsoft i oktober annonserte Surface Duo, en dobbeltskjermet (5.6-tommer, 1350×1800) enhet som kan foldes ut til en større, 8.3-tommers skjerm.

Må vente til neste måned for Windows 10X

Nå letter de på sløret ved å lansere en emulator for utviklere der man kan leke seg i Android-programvaren som skal prege maskinen. Enkelte har allerede fått prøve emulatoren og gjort seg noen inntrykk, blant disse er Zac Bowden og Jonas Daehnert som deler korte videosnutter på Twitter:

Android-utgaven som nå er tilgjengelig for utviklere til å emuleres er basert på Android Open Source Project slik at Google-applikasjoner ikke er tilstede. Likevel får man et inntrykk av hvordan det blir å bruke Microsofts nye maskin som er ganske ulikt alt annet vi har sett på markedet de siste årene.

Om du har utviklerstatus hos Microsoft så kan du laste ned emulatoren allerede nå. Dersom du har hensikt å utvikle applikasjoner til Surface Neo i stedet så trenger du vente til neste måned for å få et tilsvarende program for å emulere Windows 10X.

Kilde:
The Verge

Annonse