Smart Keyboard Folio
Dette tastaturet kan få seg en oppgradering i år, ifølge Digitimes.

Annonse


Hevder Apple lanserer iPad-tastatur med bakbelysning og saksebryter-taster

iPad Pro 3. generasjon er en kraftig, kapabel maskin som kan brukes det det aller meste – enten det er til jobb eller fritid. Kombinert med iPadOS 13 og Apple Pencil leverer 2018-modellene en unik opplevelse, og det uten hjelp fra selskapets «Smart Keyboard».

Apples eget iPad-tastatur har fått kritikk for å være vanskelig og ubehagelig å skrive på. Faktisk finner du de beste iPad-tastaturene hos tredjepartsleverandører. Logitechs Slim Folio Pro er for eksempel et populært alternativ.

Les også: Ferske bilder av 2020 iPad Pro – tre kamerasensorer, premium design og mer

«Glødende» tastatur

Men senere i år, når Apple etter alt å dømme lanserer nye iPad-modeller, vil selskapet også lansere en oppgradert utgave av sitt Smart Keyboard. Det hevder Digitimes, som har et noe frynsete rykte når det kommer til Apple-rykter.

Annonse


Ifølge det taiwanske nettstedet vil tastaturet være «glødende» og bakbelyst. Det skal også bestå av såkalte saksebryter-taster. Apple er allerede i ferd med å fase ut sitt skandaleomsuste Butterfly-tastatur på Macbook Pro-maskiner, men dette er første gang vi hører at saksebryter-mekanismen kommer til iPad. Hittil er det kun fjorårets nykommer, MacBook Pro 16″ som har saksebryter-tastatur.

Saksebryter-tastatur til Macbook Pro 13″ i år?

Hvis dette stemmer er det jo gledelige nyheter, men dessverre samsvarer ikke Digitimes’ rykte med velrenomerte Ming-Chi Kuos spådom. Kuo hevder nemlig at Apple vil bruke sitt gummidesign til langt ut i 2021.

La oss håpe at Kuo tar feil og at Digitimes sitter på mer oppdatert og riktig informasjon. For øvrig hevder Digitimes at en MacBook Pro 13″ med saksebryter-taster lanseres iløpet av første halvdel 2020.

Kilde:
MacRumors

Annonse