oneplus-8-pro-skjerm-120hz-kamera
OnePlus sin Pro-modell i 8-serien får 120Hz-skjerm og "tradisjonell" løsning på selfiekameraet til 2020 å være.

Annonse


Overraskende kameraendring for OnePlus 8 Pro, med 120Hz-bekreftelse i fersk lekkasje

Et bilde av det som antakelig er OnePlus 8 Pro har lekket på nett, og for en gangs skyld er det ikke i potetkvalitet som bilder av dette kaliberet tradisjonelt preges av.

Kamerahull for selfie, 120Hz-skjerm

De to største endringene er overgang til den stadig mer populære løsningen for frontkamera plassert i skjermen fremfor den fancy åpne- og lukkemekanismen man fant i OnePlus 7 Pro, i tillegg til at man nå kan aktivere en skjermfrekvens på 120Hz på det vi antar er full skjermoppløsning.

Fra før har OnePlus vært blant frontfigurene for oppgradert bildefrekvens på smarttelefoner, med 90Hz på de siste smarttelefonene sine.

Lekkasjen er det True-Tech som står for og det bekreftes altså det man mistenkte, men ganske spesielt er det at selskapet nå har valgt å gå vekk fra den unike løsningen for frontkameraet – særlig ettersom OnePlus virket veldig fornøyde med resultatet, og som vi fant meget praktisk i vår test.

Annonse


Det ryktes for øvrig at en OnePlus 8 Lite-modell får tilsvarende behandling, men at kamerahullet i front plasseres i senter fremfor venstre hjørne. Det kinesiske selskapet forventes å lansere OnePlus 8-serien i april.

Kilde:
Wccftech