samsung-galaxy-s20
Samsung Galaxy S20-serien er ikke billig å anskaffe, men det forventes at den kraftige innmaten skal rettferdiggjøre prisene.

Annonse


Prisene på Samsung Galaxy S20-serien kan være lekket, og det ryktes 30x-tapsfri (!) zoom på toppmodellen

Vi er kun få uker unna lansering av Samsungs nyeste S-serie og deres nye foldbare smarttelefon, Galaxy Z Flip. Max Weinbach som hittil har forsynet oss med en haug informasjon om lanseringen mener nå at han sitter på omtrentlige priser på de forskjellige modellene.

Dyrt, men rettferdig?

Weinbach deler informasjonen på Twitter, og sier han forventer at en kan regne med at de endelige prisene kan være lavere enn de man ser her, men at det ikke er sikkert ettersom de nye modellene er utstyrt med teknologi som er betraktelig bedre enn forrige generasjon:

Satt om til norske kroner er det altså mulig at S-serien realistisk sett prises mellom 8000 for en vanlig, ikke-5G-modell av S20, og opptil 13000 kroner for S20 Ultra. Weinbach skriver at prisene sannsynligvis representerer de for basisspesifikasjoner i forhold til lagring og minne.

Galaxy Z flip kan prises rundt 14-15000 norske kroner, men han skriver at det forventes endringer i dette.

Annonse
Nesten like interessant som prisene er at S20 Ultra spås zoom-egenskaper som er helt vanvittige: 30x-hybridzoom som også påstås å være tapsfri, samt 100x digital zoom.

Hvilken modell har du planer om å gå for når Samsung lanserer de nye telefonene den 11. februar?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse