iPhone 12: – 6.7-tommeren blir tynnere og får større kamerasensorer

iphone-12-nyheter
OLED-skjerm og Face ID på samtlige iPhone 12-modeller, i tillegg til at premium-modellen blir tynnere enn iPhone 11 Pro Max.

Informasjon som stammer rett fra Apples leverandører i Kina tyder på betydelige designendringer for de nye iPhone 12-modellene. Fra før er det kjent at de skal lansere én 5.4-tommer, to på 6.1-tommer (én vanlig, en premium) og den aller største som er på 6.7-tommer.

Ja, alle får OLED og Face ID

Den japanske Apple-bloggen Mac Otakara kommer nå med detaljer som i størst grad berører den største varianten.

På nettstedet nevnes det at den største premium-modellen kommer til å være omtrent 7,4mm tykk – fra 8,1mm på iPhone 11 Pro Max som tilsvarer nesten en nedgang på ti prosent.

Annonse

Videre indikerer Mac Otakara sine opplysninger at denne modellen vil være en liten smule lengre i høyden enn iPhone 11 Pro Max, og de “bekrefter” tidligere rapporter om at samtlige modeller får OLED-skjerm som vi skrev i forrige uke – alle får også Face ID.

Forventes lansert i september

Mens de to billigste modellene får et kameraoppsett med doble kameraer som i iPhone 11, så skal Mac Otakara ha det til at 6.7-tommeren får tredelt oppsett i likhet med iPhone 11 Pro Max, men med større sensorer.

September anses fremdeles som lanseringsmåneden for iPhone 12.

Kilde:
MacRumors

Annonse
Annonse