iphone-12-nyheter
OLED-skjerm og Face ID på samtlige iPhone 12-modeller, i tillegg til at premium-modellen blir tynnere enn iPhone 11 Pro Max.

Annonse


iPhone 12: – 6.7-tommeren blir tynnere og får større kamerasensorer

Informasjon som stammer rett fra Apples leverandører i Kina tyder på betydelige designendringer for de nye iPhone 12-modellene. Fra før er det kjent at de skal lansere én 5.4-tommer, to på 6.1-tommer (én vanlig, en premium) og den aller største som er på 6.7-tommer.

Ja, alle får OLED og Face ID

Den japanske Apple-bloggen Mac Otakara kommer nå med detaljer som i størst grad berører den største varianten.

På nettstedet nevnes det at den største premium-modellen kommer til å være omtrent 7,4mm tykk – fra 8,1mm på iPhone 11 Pro Max som tilsvarer nesten en nedgang på ti prosent.

Videre indikerer Mac Otakara sine opplysninger at denne modellen vil være en liten smule lengre i høyden enn iPhone 11 Pro Max, og de “bekrefter” tidligere rapporter om at samtlige modeller får OLED-skjerm som vi skrev i forrige uke – alle får også Face ID.

Annonse


Forventes lansert i september

Mens de to billigste modellene får et kameraoppsett med doble kameraer som i iPhone 11, så skal Mac Otakara ha det til at 6.7-tommeren får tredelt oppsett i likhet med iPhone 11 Pro Max, men med større sensorer.

September anses fremdeles som lanseringsmåneden for iPhone 12.

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse