nvidiageforce
Troverdige kilder avslører at Nvidia skal avsløre nye GPU-er denne våren, og vi håper det er snakk om mer enn de til bærbare. 20-serien til stasjonære kom på markedet september 2018.

Annonse


Nå kommer de nye GeForce og Radeon-kortene

Ifølge Videocardz.com skal Nvidia lansere nytt GeForce-skjermkort i løpet av andre kvartal.

Nye skjermkort i år, så det kan være greit å vente

Kildene er de forskjellige selskapene som selger skjermkort med Nvidia-teknologi, så vi har trua på at dette er troverdig informasjon.

AMDs “Big Navi” som visstnok er selskapets GPU som virkelig skal kunne konkurrere mot 2080-serien, ventes i juni under Computex (1. til 6. juni).

CPU- og GPU-produsenten har ingen kort som kan hamle opp mot 2080-serien – det nærmeste de kommer er med RX 5700 XT som er nærme GeForce 2070 Super.

Annonse


Spørsmålet er derfor om AMDs nye kort vil kunne hamle opp mot GeForce 3080 eller hva det nå er Nvidia skal lansere i løpet av våren.

Nytt GeForce Super-skjermkort til bærbare – Intel topp-CPU trolig avslørt

En annen lekkasje er at Nvidia skal lansere RTX 2080 Super til bærbare med MaxQ-design og 150+ w som forrige versjon og med 8GB GDDR6 RAM.

Avsløringen har kommet i form av en ytelses-test av skjermkortet som samtidig avslører Intel Comet Lake-H CPU Core i9-10980HK som trolig er en flaggskip 10. generasjon åtte kjerner og 16-tråders CPU med 4,92GHz turbo for og den kjappeste Intel CPU-en for bærbare.

Kilder:
Videocardz

Annonse


Annonse


Annonse