cooler-master-syringe
Cooler Master sine nye kjølepasta-sprøyter er ikke produkter av innovasjon – de gjør akkurat det samme som før.

Annonse


Har endret pakningen på kjølepasta-sprøyter for å unngå foreldres narkotikamistanker

I en Twitter-melding annonserer Cooler Master at de har sett seg lei av å måtte forklare til bekrymrede foreldre at barna deres ikke bruker narkotika fordi de har en kjølepasta-sprøyte fra selskapet liggende.

Den nye formen kan være en ulempe

Og det skal altså være begrunnelsen for hvorfor de har endret pakningen på disse. Cooler Master sier det som det er – den nye utformingen gjør ikke påføringen av kjølepasta i ditt nye PC-oppsett særlig enklere, endringen er gjort bare for å fjerne den åpenbare likheten med tradisjonelle sprøyter.

Den nye formen på sprøytene deres – om det lenger kan kalles det i det hele tatt – minner om en markør av noe slags, og langt mer uskyldig i den grad den kan mistolkes for noe man inntar narkotika med.

En konsekvens er at man ikke lenger kan bruke den populære “pea”-måten for spredning av kjølepastaen ettersom tuppen nå er ovalformet.

Annonse


Til informasjon så er påføringen av kjølepasta er kritisk særlig i forbindelse med det å bygge ny PC. En kan argumentere for at bruken av slik materiale tidvis har blitt undervurdert, men det er viktig at påføringen skjer riktig slik at prosessoren har tilstrekkelig kjøling.

Kilde:
Wccftech

Annonse