lexus-lunar-konsept
Lexus har utarbeidet noen konsepter for månekjøretøy i tilfelle vi en dag får behov for dem.

Annonse


Dette er Lexus sitt konsept for månekjøretøy i tilfelle vi bosetter oss der

Lexus har sine helt egne planer for hvordan kjøretøyene våre vil se ut om vi noen gang bosetter oss på månen. I korte trekk karakteriseres de som om de skulle blitt tatt ut rett fra en science fiction-film.

Basert på elbil-konsepten deres

Det er i hvert fall et slikt inntrykk man sitter igjen med av å titte på konseptene The European Advanced Design Studio har laget på vegne av Lexus og Toyota til bruk i Document Journal-magasinet.

De syv konseptene som er utarbeidet har alle en eller annen form for inspirasjon hentet fra deres konsept konsept for kommende helelektriske biler, LF-30.

Lexus

Den mest populære av konseptene ser ut til å ha blitt et motorsykkel-inspirert kjøretøy, helt uten hjul. Og hva skal den gjøre uten hjul? Vel, ideen er altså at den skal sveve med hjelp av magnetisme. Konseptet kalles Zero Gravity.

Annonse


Andre design inkluderer det svært glassdekkede Cosmos med rikelig passasjerplass, og Bouncing Moon Roller som minner mest om et gyroskop av noe slags. Hvorvidt vi kommer til å se noe i nærheten av disse må vi nok uansett vente en god stund fremover for å vite svaret på, men det er lov å håpe. Under ser du flere av konseptene:

Kilder:
Lexus
Engadget

Annonse