Netflix-Logo-Print_CMYK
Netflix knuste analytikernes estimat for økningen i antall betalende abonnenter, og The Witcher var en god bidragsyter.

Annonse


Netflix øker prisen i Norge

I en pressemelding skriver Netflix at de har økt prisen på det dyreste abonnementet deres i Norge, Sverige, Belgia og Luxembourg. For norske Netflix-brukere innebærer det at premiumabonnementet deres som tidligere kostet 139 nå vil koste 159 kroner.

Bedre teknologi, mer norsk innhold

Prisøkningen gjelder altså for det dyreste abonnementet der brukeren kan ha fire aktive økter samtidig samt Ultra HD-kvalitet. Øvrige abonnementer beholder eksisterende priser, og på Netflix kan man allerede se oppdaterte priser:

Den plutselige økningen skal skyldes et bredere fokus på eksklusivt norsk innhold i tillegg til uspesifiserte endringer i teknologien – Netflix skriver at de investerer kraftig i bedre teknologi for å forbedre tjenesten.

Blant det eksklusive norske innholdet som nevnes er Hjem til Jul og kommende Ragnarok.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse