akonakoncity
Akon fikk offisiell godkjennelse for hele prosjektet mandag denne uken.

Annonse


Musikkstjernen Akon bygger egen by med egen digitalvaluta

Rapperen Aliaune Damala Bouga Time Puru Nacka Lu Lu Lu Badara Akon Thiam, eller mer praktisk kjent som Akon, har fått godkjent å bygge sin egen by i Senegal.

Les hvordan kjøpe kryptovaluta og kjøpe bitcoin

Akon City er godkjent i Senegal

Akon har hatt stor kommersiell suksess i musikkbransjen med Grammy-pokaler, men bruker for tiden mer tid på store prosjekter, og A/B-tester for det blir ikke så mye større enn dette:

mannen som nå virkelig kan kalle seg en entreprenør, skal bygge sin egen by i Senegal, i Afrika, og hele byen skal drives med Akoin, forretningsmannens egen digitalvaluta for Afrika.

Annonse


Akon har en nettoformue på minst 80 millioner dollar (711 millioner kroner), noe som gjør ham til den rikeste av alle de store R&B-stjernene og med mulighet til å prøve seg på et så stort prosjekt.

Akron tror digitalvaluta kan løse problemer i Afrika ved å frigjøre seg fra staten

Akon uttaler tror “blockchain og crypto kan være frelseren for Afrika på mange måter, fordi det leverer styreretten tilbake til folket. Cryptocurrency og blockchain-teknologi tilbyr en sikrere valuta som gjør at folk i Afrika kan gjøre det bedre, uavhengig av regjeringen.”

Byggingen skal skje i faser og være ferdig innen 10 år. Arbeidet startet i mars i fjor, og når alt er ferdig blir det ifølge Akron den første byen i verden som 100 prosent drives med grønn energi.

Slik er Akoin bygget opp

Kilde:
Decrypt

Annonse


Annonse


Annonse