appleiphone12
Det ryktes at iPhone 12 får et design nærmere iPhone 5-generasjonen og kan derfor bli seende ut som dette konseptet fra PhoneArena.

Annonse


Apple gjør heldigvis ikke dette med iPhone før 2021

Barclays backer nå opp Ming-Chi Kuos rapport om at iPhone-toppmodellene for 2021 ikke får fysisk kabel-inngang i det hele tatt.

USB C eller ingenting?

Så mens vi alle har sittet og ventet på USB C, ser dette altså ut til ikke å skje i det hele tatt; i stedet blir toppmodellene neste år helt fri for innganger ifølge begge disse troverdige kildene.

Dog, det kan tenkes at de rimeligere modellene dropper Lightning til fordel for USB C, men da blir det kanskje litt rart om de ikke har “Pro” i navnet?

Kjappere og mindre FaceID-modul

Barclays melder også at FaceID-oppgraderes på iPhone 12 som lanseres i år, men det er ikke noen overraskelse, og de avslører ikke hva som forbedres for brukeren.

I det minste forventer vi en god ytelses-økning takket være maskinvareoppgradringer (iOS 13 gjorde teknologien noe kjappere), men så er det jo også et håp om at de gjør modulen mindre.

Annonse


iPhone 12 får avansert 3D-kamera

Til slutt nevnes det at kameraene får “time-of-flight” (som Samsung Galaxy Note 10+ allerede har) 3D-kameraer på baksiden som vil gjøre AR-opplevelsene bedre og gjør det mulig, som tidligere ryktet, å ta et bilde av et fysisk objekt, for så å skape en 3D-modell på mobilen.

Kilde:
9to5mac

Annonse