deathadder_v2
Razer har lansert både DeathAdder V2 og Basilisk V2. DeathAdder V2 er proppfull av ny Razer-teknologi, og Basilisk V2 enda litt mer.

Annonse


Razers populære datamus oppgraderes – har introdusert DeathAdder V2 og Basilisk V2

Razers utvalg av gamingtilbehør blir bare større og større. Nå har de introdusert DeathAdder V2 og Basilisk V2 på et perfekt tidspunkt for deg som merker at din gamle mus begynner å bli sliten.

Proppfull av ny Razer-teknologi

Den kanskje mest populære av de to, DeathAdder V2, får endelig Razers optiske sensor som kalles Focus+. Det sørger for 20 000 DPI, samtidig som musen har fått montert selskapets optiske musbrytere som gjør at hver museklikk blir mer presis takket være bruk av lasere.

Også en ny SpeedFlex-kabel drar den nytte av for mer presisjon, så man vet at en oppgradering av DeathAdder-musa var på tide for å få Razers nyeste teknologi på plass. Designet er dessuten gjort noen endringer til for å gjøre musen mer behagelig å holde på i flere timer i strekk. Materialet er også oppgradert for å kunne tåle svette bedre.

DeathAdder V2 har støtte for Chrome RGB-belysning og fem profiler som kan veksles mellom i farta. I tillegg finner man åtte programmerbare knapper (gjennom Razer Synapse 3 og HyperShift) som kan brukes til å sette makroer på disse.

Annonse


DeathAdder V2 er priset til 69,99 dollar – norsk pris antas å være rundt 699 kroner.

Vil du slå på stortromma?

Når det gjelder Basilisk V2 så har denne flere likheter med DeathAdder V2, men har i stedet elleve programmerbare knapper samt scrollehjul som kan justeres etter brukerens preferanse for hvor mye motstand den gir.

Basilisk V2 er priset til 79,99 dollar, vi estimerer en norsk pris på rundt 799 kroner. Begge er lansert på Razers nettside og kan bestilles i dag, så det vil nok ikke ta lang tid før de finnes i norske butikker.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse