Beoplay E8
Dette er Bang & Olufsens nyeste trådløse ørepropper – 3. generasjons Beoplay E8.

Annonse


Knuser AirPods på batteritid

Danske Bang & Olufsen har lansert en ny utgave av sine ekte trådløse ørepropper.

3. generasjons Beoplay E8 har en rekke forbedringer sammenlignet med forrige generasjon. Mest imponerende er den oppgitte batteritiden.

Forrige generasjon hadde total lyttetid på 16 timer, men de nye proppene har 35 timers oppgitt lyttetid. Du skal kunne lytte uavbrutt i syv timer før proppene må legges i ladeetuiet. Med ladeetuiet kan du lade opp proppene fire ganger før selve etuiet må lades opp. Det skal ta to timer å lade opp selve proppene.

Til sammenligning lar AirPods Pro deg holde det gående i 4,5 timer før proppene må plasseres i ladeetuiet, og etuiet gjør det mulig å øke lyttetiden til 24 timer.

Annonse


Mindre og lettere

Selv om batteritiden er forbedret, har ikke dette ført til at proppene er tyngre enn forgjengeren. Faktisk er den nye generasjonen 17 prosent lettere – hver propp veier 5.8 gram. De er også fysisk mindre enn fjorårets modell.

Bang & Olufsen har brukt 3D-modellering for å få de nye E8-proppene til å passe flere ører. Proppene skal også vær mer behagelig å bruke. Bang & Olufsen har også doblet antallet mikrofoner fra to til fire. Dette sørger for at stemmen blir levert sømløst, mens den undertrykker omgivelsesstøy.

Så mye koster de

Det trådløse ladeetuiet, som for for øvrig er i lær, samt proppene i seg selv, vil koste deg 2 900 kroner. Du kan også kjøpe med en trådløs ladematte for etuiet – det vil i så fall koste deg 1 200 ekstra.

Kilde:
Bang & Olufsen (Pressemelding)

Annonse