DJI-Phantom-4-Pro-V2-stock-image-2
DJI Phantom 4 Pro V2 er tilbake etter å ha vært "borte" i over ett år.

Annonse


DJI gjenoppliver Phantom 4 Pro V2.0, men er det dronen du bør gå for i 2020?

Kinesiske DJI sluttet å produsere Phantom 4 Pro V2 i 2018 med bakgrunn i mangel på enkelte komponenter, og rundt april var tilnærmet all Phantom-spor fjernet fra butikkene.

Rammes av USA-toll

Nå gjør dronen comeback – DJI Phantom Pro 4 V2.0 kan bestilles fra DJI sin egen nettside, Amazon og flere for 1729 dollar, litt dyrere for amerikanere enn det opprinnelige 1499 takket være nye tollavgifter som et resultat av handelskrigen mellom USA og Kina.

Det er en stiv pris å betale for det som i praksis er en oppgradert 2018-modell fra det som i sin tid (2016) også var en oppgradering fra Phantom 4. V2.0 kan likevel skryte av langt mindre støy og lavere forsinkelsestid utover dets øvrige spesifikasjoner, funksjoner og egenskaper ellers som gjør det til en svært habil drone med sine 30-minutters flytid.

Man har den siste tiden sett mye innovasjon i droneverden som kan tyde på at du gjør et smart valg i å vente dersom du er i markedet for ny drone. Under årets CES kunne for eksempel Zero Zero Robotics vise frem en “bicopter”-drone kalt V-Coptr Falcon med kun to propeller og svært imponerende 50-minutters flytid.

Kilde:
The Verge

Annonse