appletvservant
Apple TV+-thrilleren Servant får gode kritikker, men nå anklages både Apple og produsentene for plagiat av en film med Jessica Biel fra 2013.

Annonse


Apple og stjerne-produsenten saksøkt for Servant

Apple og produsent av Apple TV+-serien, Servant, M. Night Shyamalan, saksøkes nå av “The Truth About Emanuel”-regissør Francesca Gregorin.

For mange likheter med min film, hevder regissør

Gregorin hevder i rettsdokumentene som The Blast har fått tilgang til, blant annet at:

“Mr. Shyamalan har gått så langt som ikke bare å ta plottet i Emanuel, men også bruken av det samme filmatiske språket, og skapt en vesentlig lik følelse, stemning og tema.”

Filmen “forteller historien om en urolig og tilbakeholden 18 år gammel jente, nylig ansatt av en hvit, sofistikert, privilegert, men nådig kvinne rundt 35 år og som er førstegangsmamma, for å hjelpe til med å ta vare på sin nye baby”, forklarer regissøren.

Annonse


Hvem vinner denne?

Hun mener at Servant har samme plot. Servant har samme plot, men vi har ikke sett filmen fra 2013, og kan derfor ikke uttale oss noe mer utover det og om serien følger filmen på tvers av episodene.

IMDB avslører at Servant har en snittscore på 7,9, mens The Truth About Emanuel får 6.0 der sistnevnte har flere stemmer.

Apples Servant:

The Truth About Emanuel:

Kilde:
The Blast

Annonse


Annonse


Annonse