191028135414-airpods-pro-apple-exlarge-169
Det er ikke deg det er noe galt med – støykanselleringen på AirPods Pro ble betraktelig verre etter 2C54-oppdateringen.

Annonse


Jepp, AirPods Pro-oppdateringen fra desember forverret støykanselleringen på øreproppene dine

Midtveis i desember ble det lansert en ny programvareversjon for AirPods Pro kalt 2C54 (før det var 2B588). Flere påpekte at oppdateringen forverret støykanselleringen, og sært nok som det var så trakk Apple tilbake oppdateringen, slik at enkelte som var kjappe til å oppdatere nå er på den nyeste programvaren, mens andre fremdeles er på 2B588.

Støykanselleringen objektivt forverret

Testnettstedet RTINGS.com har foretatt en vurdering av AirPods Pro med og uten den nyere programvaren, og fasiten er enkel: den aktive støykanselleringen er helt klart og objektivt forverret.

I en oppdatering fra den 10. januar skriver de at øreproppene fikk en betraktelig nedgang hvordan den presterer til å isolere lyd. Det betyr i praksis ifølge RTINGS at de med den nye programvaren ikke gjør i nærheten av en like god jobb med å blokkere ut lyd fra eksterne omgivelser, måtte det være busslyder eller fly.

På en annen side melder de også at øreproppene forbedres på enkelte områder med den nyere programvaren som nå altså er trukket tilbake. Blant annet påpekes frekvensresponstiden og bassen.

Annonse


Du kan sjekke hvilken programvareversjon du har ved å gå på innstillinger – generelt om AirPods Pro. Vi antar at Apple jobber med å rette opp i problemet før en nyere programvare er på plass.

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse